Valphagar

Vi säljer kvalitetshagar från engelska Doghealth. De är säkra, lätta att montera utan lösa delar och har ingen glipa ner mot golvet/marken. De går lika bra att använda inne som ute då de är galvaniserade. Sortimentet har även utökats med en högre och större hage med sex sektioner. Inkommer i lager under augusti igen.

Doghealth K700 och K6

Enkel att montera och ändra till önskad storlek. 
Kan även användas som en vägg för att avskilja ett hörn i ett rum. Sätts enkelt ihop utan verktyg. Sektionerna är dubbelt ytbehandlade, först galvaniserade och sedan pulverlackerade, för att motstå korrosion och rost . Både för inne- och utomhusbruk. Repar inte golv och går ända ner till golvet/marken vilket gör att det inte blir någon glipa längst ner. Lägsta insteg vid dörren 12 cm och 40 mm maskor. Urtagbar avskiljare på 30 cm och tre möjliga höjder vid ingången.
K700 levereras med kraftigt plastunderrede som skyddar golvet.
Se även bildspel längre ner på sidan.

K700 (Art.nr: 001)
Längd 124 cm
Bredd 76 cm
Höjd 70 cm

Vikt 23 kg
Pris: 1600 SEK inkommer i vår
 

K6 (Art.nr: 051)

Längd per sektion 122 cm
Höjd 90 cm
Omkrets 7,32 m

Yta 3 m2, Vikt 35 kg
Pris:  2200 SEK inkommer i vår
 

K900 Rosa (Art.nr: 002)

Den rosa hagen kan också sättas ihop två och två eller fler. Denna hage passar bäst för inomhusbruk då den inte är galvaniserad.Repar inte golv och går ända ner till golvet/marken vilket gör att det inte blir någon glipa längst ner.

  • Kan användas som en vägg för att avskilja ett hörn i ett rum.
  • Variabel form, enkel att ändra och koppla ihop flera stycken tillsammans. Tre olika höjder på insteget. Lägsta insteg vid dörren 12 cm och 40 mm maskor.
  • Levereras med kraftigt plastunderrede som fungerar som golv i den rektangulära valphagen, samt urtagbar avdelare i hagen på 30 cm.
 
Längd / bredd / höjd122 / 78 / 90 cm
Vikt25 kg
 

Pris: 1900 SEK inkommer i vår

loading...


 

Övrigt

Bildgalleri på olika lösningar med valphagar ute och inne.
Vissa av dessa valphagar är från tidigare sortiment.

loading...