Om företaget

Jag som driver PGJ Media & Produkt heter Petra Junehall och är frilansjournalist, utbildad på Poppius Journalistskola. Mina uppdrag har varit väldigt blandade men de flesta är personportätt för olika tidningar, det som intresserar mig mest att skriva. Ibland fotograferar jag även själv till artiklarna. Jag har varit lokalredaktör i flera år på Mediaprofilering i Sverige AB för Danderyd, Täby och Sollentuna utanför Stockholm.

Mitt fritidsintresse är hundar och jag har även skrivit många artiklar till ideella föreningar och tidningar under åren. Med över 30 års erfarenhet av hunduppfödning och som djursjukvårdare, med särskild inriktning på foderlära och etologi, vet jag hur viktigt det är med praktiska och hållbara tillbehör. Mitt företag satsar därför på att sälja ett fåtal produkter av hög kvalité som är prisvärda och enkla att använda.

För närvarade är e-handel inte möjlig men det går bra att beställa genom kontaktformuläret eller ringa. Företaget är under uppbyggnad och fler tjänster kommer så småningom att erbjudas.